Over KadazaContactHelpSite Selectie ProcedureWebmastersMissieMobielWereldwijd NetwerkSite toevoegen


Het Kadaza Netwerk


De eerste versie van Kadaza werd in 2008 geïntroduceerd. Uit onderzoek kwam naar voren dat van alle websites op het internet slechts een fractie intensief werd gebruikt. Daarmee was het idee voor Kadaza geboren: een overzicht van uitsluitend de meest gebruikte websites, duidelijk en simpel ingedeeld per onderwerp. Na de succesvolle lancering van Kadaza in verschillende landen, kwamen er veel enthousiaste reacties uit de hele wereld. Dit heeft geleid tot een wereldwijd netwerk van Kadaza-fans die een bijdrage leveren aan de selectie van de inhoud en de vertaling van Kadaza. Het is ons doel om de meest betrouwbare website-encyclopedie te zijn op het internet. Gebruikersparticipatie en de bijdrage van de lokale vrijwilligers spelen daarbij een belangrijke rol. Kadaza is inmiddels beschikbaar in tientallen landen. Elke Kadaza site is volledig aangepast voor elk land, inclusief de taal en de inhoud. We zijn altijd op zoek naar mensen in andere landen, of mensen met kennis van een lokale markt, die willen bijdragen. Wij geloven namelijk dat Kadaza in meerdere landen mensen kan helpen om snel, makkelijk en veilig te starten op het web.

 

Kadaza Netwerk

 

Spreek jij een vreemde taal of heb je kennis van het internetgebruik in een specifiek land en wil je helpen bij de wereldwijde ontwikkeling van Kadaza? Klik hier om contact met ons op te nemen.

 


Deel je ervaringen, opmerkingen en suggesties met ons: Klik hier. 


► Terug naar de homepage

► Veelgestelde vragen

► Contact


yes Volg ons op Facebook

Kadaza gebruikt cookies om de website te analyseren en om niet-gepersonaliseerde advertenties te tonen. Diverse links op deze site zijn gesponsorde (affiliate) links, zoals eBay & Coolblue. Hierdoor kunnen wij een commissie verdienen bij een aankoop. Door verder gebruik te maken van onze diensten, gaat u akkoord met ons cookiebeleid.