Over KadazaContactHelpSite Selectie ProcedureWebmastersMissieMobielWereldwijd NetwerkSite toevoegen


Onze Missie


Het is ons doel om de meest overzichtelijke en gebruiksvriendelijke startpagina op internet te zijn met een duidelijk overzicht van alleen het beste dat het internet te bieden heeft.

Op het internet worden we vandaag de dag geconfronteerd met een overweldigende keuze van websites. Tegelijkertijd blijft het aanbod maar groeien door de dagelijkse lanceringen van nieuwe websites. De internetter heeft echter vaak al genoeg aan een fractie van dit aanbod. Met Kadaza zorgen wij ervoor dat je het overzicht behoudt op het web door uitsluitend de meest populaire websites te presenteren. Ons visuele platform leidt gebruikers hierdoor niet alleen snel naar hun favoriete websites, maar laat ze ook kennismaken met nieuwe en opkomende websites op het gebied van verschillende onderwerpen.

Daarnaast willen we met Kadaza het beste van het internet wereldwijd in kaart brengen. Dit doen we door een internationaal netwerk van vrijwilligers, die helpen bij de selectie van sites en de vertaling van Kadaza in andere landen. Spreek jij een vreemde taal en wil je helpen met de ontwikkeling van Kadaza in een ander land? Neem contact op met ons.


Deel je ervaringen, opmerkingen en suggesties met ons: Klik hier. 


► Terug naar de homepage

► Veelgestelde vragen

► Contact


yes Volg ons op Facebook