Over Kadaza     Contact      Help     Selectie Procedure     Webmasters     Missie     Privacy     Voorwaarden


 

De visuele startpagina & webgids

Kadaza is een handige, uitgebreide webgids en persoonlijke startpagina.

 

► Bekijk Video

 


Uitgebreide webgids

Kadaza bestaat al sinds 2008 en is een snelle en handige startpagina die alleen de beste en meest populaire websites toont op het gebied van uiteenlopende onderwerpen. Alle websites op Kadaza zijn nauwkeurig geselecteerd en op de best mogelijke manier georganiseerd. Met Kadaza heb je een makkelijk overzicht van al je favoriete websites en je ontdekt ook nieuwe plekken op het internet.


Maak eenvoudig een persoonlijke startpagina

Maak snel en eenvoudig je eigen persoonlijke startpagina door middel van het aanpassen en verplaatsen van blokjes. Klik op de homepage op het pen icoontje en plaats je eigen favoriete websites op de homepage. Zoek in een uitgebreide database met meer dan 20.000 blokjes!


Thema's & Achtergronden

Geef je Kadaza-startpagina een eigen stijl met kleuren, patronen en afbeeldingen.


Alle bekende zoekmachines bij elkaar

Via de Kadaza zoekbox heb je alle bekende zoekmachines handig bij elkaar. Stel je persoonlijke voorkeuren in en bepaal met welke zoekmachine je Kadaza wilt gebruiken.


Ontdek het beste van het internet wereldwijd

De Kadaza redactie heeft het beste van het internet, per land, overzichtelijk in kaart gebracht. Ontdek populaire websites voor alle thema's, wereldwijd.


Sneller zoeken en vinden met Kadaza Powersearch

Kadaza Powersearch toont top zoekresultaten tijdens het typen. Zoek bijvoorbeeld op 'weer' en Kadaza toont de beste weersites bij elkaar. Ontdek zelf hoe handig en snel Kadaza Powersearch is. Probeer algemene zoekwoorden zoals 'sport' of 'muziek'. Lees meer.


Deel je ervaringen, opmerkingen en suggesties met ons: Klik hier.


 

yes  Word Kadaza-fan op Facebook

Kadaza gebruikt cookies om de website te analyseren en om niet-gepersonaliseerde advertenties te tonen. Door verder gebruik te maken van onze diensten, gaat u akkoord met ons cookiebeleid en onze voorwaarden