Over KadazaContactHelpSite Selectie ProcedureWebmastersMissieMobielWereldwijd NetwerkSite toevoegen


 

De visuele startpagina & webgids

Een overzichtelijke & snelle start op het web

 

 

Kadaza

 

► Bekijk Video

 


 

Overzicht van de meest bezochte websites in België

 

Kadaza bestaat al sinds 2008 en is een handige startpagina die alleen de beste en meest populaire websites toont op het gebied van uiteenlopende onderwerpen. Alle websites op Kadaza zijn nauwkeurig geselecteerd en op de best mogelijke manier georganiseerd. Met Kadaza heb je een makkelijk overzicht van alle populaire websites in België en je ontdekt ook nieuwe en opkomende websites.

 


 

Maak eenvoudig een persoonlijke startpagina

 

Maak snel en eenvoudig je eigen persoonlijke startpagina door middel van het aanpassen en verplaatsen van blokjes. Klik op de homepage op het pen icoontje Personaliseren en plaats je eigen favoriete websites op de homepage. Zoek in een uitgebreide database met meer dan 20.000 blokjes!

 


 

Mooie Achtergronden & Thema's

 

Geef je Kadaza-startpagina een eigen stijl met kleuren, patronen en afbeeldingen. Je kunt de achtergronden filteren op thema's, zoals natuur, steden, dieren en meer. Klik op de homepage op "Achtergrond wijzigen" en kies een afbeelding of een mooie kleur. Er worden continu nieuwe en leuke achtergronden toegevoegd.

 


 

Alle bekende zoekmachines bij elkaar

 

Via de Kadaza zoekbox heb je alle bekende zoekmachines handig bij elkaar. Stel je persoonlijke voorkeuren in en bepaal met welke zoekmachine je Kadaza wilt gebruiken.

 


 

Sneller zoeken en vinden met Kadaza Powersearch

 

Kadaza Powersearch toont top zoekresultaten tijdens het typen. Lees meer.

 


 

Ontdek de meest populaire websites in de wereld

 

De Kadaza redactie heeft de populairste websites in elk land overzichtelijk in kaart gebracht. Ontdek de meest bezochte websites in Duitsland, Frankrijk, Italië en nog veel meer landen.

 


 

Handig en snel onderweg surfen op internet

 

Kadaza is geoptimaliseerd voor weergave op tablets en mobiele telefoons. Ga naar kadaza.be op je mobiel of tablet, welk apparaat je ook gebruikt.

 


 

Deel je ervaringen, opmerkingen en suggesties met ons: Klik hier.

yes  Word Kadaza-fan op Facebook